Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Arbejd med mig - Miss Blindspot
Site Loader

Samarbejdsmuligheder

Udtalelser

Line Kessel

Christina er en næsten blind kvinde med meget på hjertet. Christina er eminent til at fortælle om sit liv som synshandicappet og Christina har derfor undervist flere gange på kurser, jeg har organiseret for kommende øjenlæger og andre, der møder blinde og svagtseende i deres arbejdsliv. Det er ikke altid nok at læse om sygdomme i en bog, nogle gange må man også lytte til  og lære af dem, der har sygdommene helt inde på livet. Christina er en god formidler og hun er god til at engagere sine tilhørere. Jeg tror ikke der er nogen, der går uberørte fra et møde med Christina.

Overlæge, klinisk forsningslektor, PhD, FEBO

Christina Nahnsen alias Miss Blindspot holdt foredrag ved inspirationsaften d. 26. november 2018 i Odense. Christina gjorde det rigtig godt. Hun havde mange gode input og pointer. Christina tager udgangspunkt i sin hverdag som svagsynet og mor til et svagsynet barn. I september 2019 deltog Christina på NS2019, som er en messe og foredragsdag som afholdes en gang om året. Christina havde en lille stand/samtaleområde, hvor de besøgende kunne sidde og få en snak. Efter begge arrangementer har vi fået mange positive tilbagemeldinger, og vi håber at kunne gentage succesen.

Miss Blindspot holdt foredrag på Årsmødet i Foreningen af Svagsynsspecialister, som er en forening af optikere, øjenlæger og andre professionelle indenfor svagsynsområdet. Christina fortæller varmt og personligt om sit liv som mor, blogger, influencer og danser med en stor synsnedsættelse. Hun gør det uden fordømmelse, men med en insisteren og stille ironi, så hendes pointer står knivskarpt.