Privatlivspolitik

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger

Når du tager kontakt til Missblindspot via vores kontaktformular, har du indtaster/formidlet en række personoplysninger, herunder:

  • Dit navn
  • Din e-mail

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med din kontakt, når du benytter vores kontaktformular, da det er nødvendigt for, at vi kan vende tilbage og svare på dine eventuelle forespørglser. Dine informationer opbevares ikke længere tid end krævet, og slettes så snart vi har svaret på dine spørgsmål og henvendelser.

 

Behandling af personoplysninger

Hvis du har sat krydt I boksen “ved at benytte denne kontaktformular accepterer du vilkårerne for opbevaring af persondata på denne hjemmeside.”, behandler vi din e-mailadresse og oplysninger om din forespørgsel hos os, indtil det ikke længere er relevant.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på missblindspot1@gmail.com og oplyse, at du ikke længere ønsker at høre fra os.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt og I overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordringen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive sletter, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte missblindspot for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Missblindspot1@gmail.com

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til overnnævnte e-mailadresse.