Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Børsterobot, mor og byggemarked🤖👩‍👦😊 - Miss Blindspot
Site Loader
Silas sidder på gulvet i byggemarked og finder ting til børsterobot

Min mor og mig skulle i byggemarkedet fordi jeg skulle have fat i en børste. Vi skulle nemlig lave en børsterobot i faget Teknologiforståelse i skolen.

Men det der med at komme over i byggemarkedet med min mor, som er næsten blind… Hvem tror I lige det er, der enten skal se på, at hun går ind i vejarbejdsafspærringen, eller skal redde hende fra at gå ind i en cykel. Ja det er mig, Silas. Selv om jeg er vant til at hjælpe min mor, er det nogle gange stadig hårdt.

Selv om min mor har sagt at jeg ikke skal ledsage hende, gør jeg det alligevel. Fordi hun er min mor. Og jeg kan ikke lide at se at hun skal gå ind i ting.

Jeg elsker at være i byggemarked. Jeg kan godt lide at se på alle maskinerne, de store søm og skruer og kæder, og de der kæmpe hamre man kan købe. Jeg ville dog ønske at min mor kunne se tingene, så jeg ikke hele tiden skal forklare hvad det er, eller tage det ned fra hylderne, så hun kan mærke det. Men vi fandt en børste, jeg fik lov at få en af kæmpeskruerne og tre meter kæde. Kæden er ret sjov at lege med. Jeg har for eksempel lavet min sovebamse Nini om til en sølvmumie.

Selv om vi ramler ind i mange svære ting i dagligdagen, har mig og min mor et godt samarbejde. Men jeg ville ønske min mor havde mere hjælp. Så kunne vi måske være lidt mere ligesom andre mennesker.

Kærligst Silas og Miss Blindspot

PS: Vil du vide hvad en børsterobot er? Det er en selvfejende børste.

Klik her for at vende tilbage til blog oversigten.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo