Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Botox balladen - Miss Blindspot
Site Loader
Botox

Ja Botox – Vi lever i et samfund som er meget visuelt orienteret. Alt skal gå hurtigt, vi tager et kig og dommen er faldet……..

Selvom jeg næsten er blind går jeg meget op i mit udseende. Jeg elsker at shoppe tøj, matche øreringe, sko osv. Jeg tænker meget over hvilket signal jeg sender ud med min påklædning. Det er også ting jeg taler med min søn om. Om man ser sjusket ud i tøjet, har pletter efter aftensmaden eller om man er ren og velklædt. Ofte er førstehåndsindtrykket af en anden person, udseendet, men som vi alle ved er det jo personligheden, det indre, der er det vigtigste.

Sidste sommer fik jeg tilbudt at få botox. Jeg synes det lød lidt spændende og overvejede det et halvt års tid. Jeg gjorde mig mange tanker omkring det:
Er det snyd….?
Vil jeg være med til at lave en skævvridning af naturlig skønhed?
Når jeg får et kompliment, kan jeg så stadig efter botox finde ud af at tage imod det?

Jeg snakkede med mange veninder om det og undersøgte meget omkring botox og besluttede, at det skulle jeg da prøve. Jeg fik derfor en sprøjte i slutningen af november. Virkningen forsvandt for to måneder siden. Der var en forskel på min pande, den blev mere glat men det gjorde ikke den store forskel for mig, og det er ikke noget jeg vil bruge penge på igen foreløbigt.

Jeg tænker ikke så meget over hvordan andre ser ud, for eksempel har jeg ikke en bestemt type mand jeg går efter. Den høje med de brede skuldre og de brune øjne har aldrig eksisteret for mig. Dog kan jeg ikke lide en totalt skinny guy or the opposite.

Engang fortalte jeg en venindeflok om en fyr jeg var ret vild med, men deres reaktion var, “ej, Christina han har den vildeste urene hud”. Jeg har også oplevet det modsatte, hvor jeg har danset med en og da jeg kommer hen til pigerne siger de “wow du har lige danset med den lækreste fyr”, men jeg syntes at han var arrogant og intetsigende.

Jeg bliver ikke distraheret på samme måde af udseendet som andre kan, for jeg mærker mennesket.

Se på hinanden med kærlige øjne og se det smukke i hinanden.

Kærlig hilsen Miss Blindspot

Klik her for at vende tilbage til blog oversigten.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo