Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
2 år siden jeg startede Miss Blindspot universet - Miss Blindspot
Site Loader
2 år siden jeg startede

2 år siden jeg startede.. – Jeg er ofte utålmodig og føler, at det hele står stille, men når jeg kigger tilbage og ser på alle de ting Miss Blindspot har startet og været en del af, bliver jeg overrasket og stolt over at se, hvor meget jeg alligevel har opnået på kort tid.

♥︎Dokumentar i samarbejde med Julie Madsen, Det Danske
♥︎Filminstitut og Good Company Pictures (vi er igang med
optagelser)
♥︎2 tv-glad film
♥︎En film til Det Centrale Handicapråd
♥︎Artikel i BT
♥︎Ud og Se
♥︎Artikel i Femina
♥︎Feminaløbet (jeg fik indført fast procedure om gratis ledsager til feminaløbet)
♥︎TV2 Go’morgen Danmark
♥︎Vanløse bladet
♥︎Radio 24/7
♥︎Politiken læserbrev
♥︎Politikerbesøg af Pernille Rosenkrantz-Theil, Ida Auken og Carolina Magdalene Meier.
♥︎Artikler på dansk blindesamfunds hjemmeside
♥︎Diverse foredrag, konferencer og messer
♥︎Gwepa (internationalt web magasin om dans)
♥︎Podcast på SoundCloud
♥︎Tilgængelighedsrådgivning til Kastrup lufthavn
♥︎Tilgængelighedsrådgivning til en større europæisk bank

Endvidere, er jeg også igang med et HEMMELIGT projekt, som jeg bruger meget tid på pt…

Men trust me, det er ikke kommet af sig selv. Det skyldes blandt andet at min filosofi er “go big or go home”, at tingene hellere skulle være sket igår end idag, og at jeg har et hav af ideer som jeg ofte handler på.

Det er hårdt arbejde med planlægning, strategi og markedsføring. Man skal stole på sig selv, og turde springe ud i det. 2 år siden jeg startede allerede og jeg er først lige begyndt føler jeg.

Love Miss Blindspot

Klik her for at vende tilbage til min blog oversigt.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo