Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Knuthenborg Safaripark 🐫🐅 (ikke sponsoreret) - Miss Blindspot
Site Loader
Missblindspot og venner i Knuthenborg Safari park

Vidste du at et næsehorn er stort set blind, ligesom mig? Faktisk er den største forskel på mig og et næsehorn, at næsehornet er en pivskid. Det lærte jeg her i weekenden hvor Silas og jeg var på tur med vores venner i Knuthenborg Safaripark. Vi havde en overnatning i luksustelte på pæle med vilde naturoplevelser og en fed atmosfære. Vi boede klods op af Savannen.


Min veninde Lykke, Silas og jeg var de synshandicappede til stede. Så var der Jonathan på otte år og Lykkes mand Boye, som havde sit at se til, med at ledsage to mere eller mindre blinde damer.

Lykke og jeg fik hørt mange gumlende dyr. Både Boye og dyrepasserne var gode til at fortælle detaljerede historier om både kamelen Lillebror, tigeren Vladimir og næsehornet Bodil. Bodil er en dame på 24 år og godt to ton og alligevel er hun en pivskid. F.eks. hver aften, når hun skal lukkes ind i stalden, kan det være noget så grænseoverskridende. For på grund af hendes dårlige syn, kan hun ikke se at den skræmmende, faretruende lyd, hun hører inde fra stalden, blot er et vissent blad.

Bare lige så du ved det, så er jeg altså ikke betalt af Knuthenborg Safaripark, men det var nogle mega fede telte med køkken, badeværelse og fantastisk veranda, så man kunne sidde ude hele aftenen. Dem der kunne se, kunne følge dyrenes gang hen over savannen aftenen igennem, og igen om morgenen, da vi sad i solen og spiste vores havregryn. Mange steder kom vi så tæt på dyrene, så os med et synshandicap også kunne se lidt, og på morgenfodringsturen fik vi alle lov til at klø Bodil bag øret.

Tak for en rigtig dejlig tur.

Kærligst Miss Blindspot

Klik her for at vende tilbage til blog oversigten.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo