Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Lort med lort på 💩💩 - Miss Blindspot
Site Loader
Lort med lort på

Lort med lort på 💩💩.

Udmattelse!!

fortvivlelse!!

frustration!!

De perioder hvor alt bare går skævt, du kender det sikkert godt…

På overfladen af Miss Blindspot universet, ser det måske fint ud; artiklen i Femina, opstart af Instagram og et team af frivillige. Men jeg føler jeg går i kviksand.
I de sidste tre måneder har jeg ikke fået flere følgere på bloggen, trods mit store arbejde, med tekstskrivning og billeder, oplæg, møder med journalister til interview eller videooptagelse osv.
Samarbejdsaftaler som ikke bliver til noget.
Afslag på legatansøgninger.
En fantastisk lækker kampagne, som kan sætte fokus på mange af de ting, som os med et handicap går og slås med. Men det hele står stille, jeg mangler hjælp til at få udført mine mange planer.

Jeg ved jeg kan, hvis bare jeg kunne få den nødvendige synsassistance som jeg har behov for.
Jeg har så meget mere at byde på, end det I kan se her på bloggen og jeg ved ting tager tid og at opstart er hårdt arbejde. Men næsten blind og stort set uden hjælp – er det en UNFAIR kamp!!

Nogle uger arbejder jeg 50 timer, ting tager tid som næsten blind…
Jeg skal søge flere legater, så jeg kan få ansat en synsassistance, det her kan nemlig ikke fortsætte…
Jeg brænder for mit arbejde og jeg ønsker at fortsætte, få mine planer og ideer ud i verden, så der kan blive gjort en forskel. I mit arbejde taler jeg med så mange mennesker med handicap, og jeg hører om deres udfordringer og frustrationer ved deres situation. Det ønsker jeg at sætte fokus på, så der kan ske en ændring i vores samfund. Der skal være plads til os alle. Men p.t. koster det mig for mange hovedpiner og tårer.

Kærligst Miss Blindspot

Klik her for at vende tilbage til blog oversigten.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo