Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Telefonmøde/videopkald - når det ikke var meningen - Miss Blindspot
Site Loader
telefonmøde

Jeg har lige været i bad, og smurt mig ind i bodylotion. Skal lige dampe lidt af bagefter, inden jeg når til at jeg tager tøj på. Jeg har et telefonmøde med en lækker fyr snart.

Jeg ringer ham op. Men telefonens lyd er ikke den, som jeg godt kunne tænke mig. AAhhhhh, for h******, shit, panik, jeg kan høre på ringetonen under opkaldet, at det er en videosamtale, som jeg er komme til at starte! Taleprogrammet på min telefon driller fuldstændigt og jeg kan ikke komme frem til afbryderknappen. Pis pis pis!!!

Han besvarer opkaldet og jeg når lige akkurat i en feberredning at dreje telefonen op mod loftet. Jeg fortæller ham helt nonchalant at det er en fejl med videosamtalen, og spørger, om han kan lægge på og ringe mig op almindeligt. Jeg syntes det var lidt pinligt. Men vores telefonmøde forløb som planlagt og vi fik diskuteret mine strategier for mine digitale platforme. Nogle dage senere, fortæller jeg ham om mit video stunt, og vi syntes begge, at det var helt vildt sjovt.

Tænk, hvis ringetonen ikke havde været anderledes, ville jeg jo aldrig have opdaget, at han kunne se mig splitterravende nøgen.

Klik her for at vende tilbage til blog oversigten.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo