Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Tøj til mennesker med synshandicap 😊 - Miss Blindspot
Site Loader
Tøj til mennesker med synshandicap

Københavns Erhvervsakademi (KEA) kontaktede mig her i efteråret. De ville gerne have mig til at holde et oplæg. En gruppe designstuderende skulle nemlig fremstille tøj til mennesker med synshandicap. De ville derfor gerne have mig til at fortælle om mit liv. Jeg var lidt undrende – ”tøj til synshandicappede… ” Jeg kunne ikke umiddelbart se mig selv i deres projekt, da jeg ikke synes jeg har nogle udfordringer i forhold til mit handicap og beklædning. Men de havde researchet på Miss Blindspot, og det var mig de ville have.

Og tak for det.

For jeg mødte en flok engagerede studerende. Anna og Andrés, som skulle designe tøj til mig i deres projektforløb, var fantastisk skønne. Efter mit oplæg blev designerne delt ind i grupper, og hver gruppe fik tildelt en person med et synshandicap. Anna og Andrés kom på research-besøg her hos mig og vi fik en god snak. For eksempel om hvordan det er at være til en stor dansefest. Hvor jeg som næsten blind jo ikke kan se hvem eller hvor folk er, og først møder en person, når de decideret berører min skulder og siger ”hej”. På den måde kan jeg godt føle mig lidt alene i en flok/gået i stå, indtil en anden person kommer og tager kontakt til mig.

Det blev hurtigt tydeligt for de studerende, at der ikke var noget specifikt synshandicap-venligt man kunne gøre i forhold til tøj til mig. Det var lige så individuelt og en smagssag, som det er for alle andre. Og de valgte derfor at tage udgangspunkt i ”Lonely Together” som blev deres projektnavn. Endvidere var et af kravene for de studerendes projekt ”recycling”. Deres designs til os skulle derfor fremstilles af aflagt tøj fra tekstilservice-firmaet Berendsen.

Held og lykke, siger jeg bare.

De tog mange billeder af mine kreative finurligheder her i mit hjem, og vi stod i mit walk-in closet, hvor jeg viste dem nogle af mine yndlingsoutfits.

Så skulle der arbejdes. Knap to uger efter vores første møde, havde de designet en pink vest med forskellige statements på, som ”Lonely together”, ”Be kind”, ”Love is blind”, ”Once you become fearless, life becomes limitless” samt en ”totally me”-top, fremstillet af rygstykket fra selearbejdsbukser i arbejdsbuks-blå.

Men den er MEGA fed og bliver en af mine yndlingstoppe. Det statement der er på den, er ”Love yourself” og det passer perfekt til mig.

Love, Miss Blindspot

Klik her for at vende tilbage til blog oversigten

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo