Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Ud og spise, når sulten melder sig 🍽😋 (Ikke sponsoreret) - Miss Blindspot
Site Loader
Ud og spise

Som næsten blind kan det være bøvlet, at tage alene ud og spise med min søn. Vejen hjemmefra og til spisestedet kan være udfordrende med væltede cykler, stilladser, mange mennesker mm. (alt imens min søn snakker som et vandfald, og dermed gør det sværere for mig at orientere mig efter lyd). På spisestedet kan det være svært at finde et bord, og ofte ser personalet ikke mit handicap.

Mit tip er at gå på Dalle Valle. Det er et familievenligt sted at tage ud og spise med gode priser. Lige indenfor døren er der en skranke, hvor man får anvist et bord, og i og med at de ser mig stå med min blindestok, er de søde til at fortælle mig hvad der er på menukortet.

Når Silas og jeg bliver sultne, er der næsten altid en Dalle Valle i nærheden, som er tryg og genkendelig.

Kærligst Miss Blindspot

Klik her hvis du ønsker at vende tilbage til blog oversigten.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo