Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Du er for velfungerende! - Miss Blindspot
Site Loader
Du er for velfungerende
https://www.youtube.com/watch?v=4GzdkzGTw3Y

Set fra paragraffernes side, er jeg for velfungerende til at ryge ind i de “kasser”, hvor jeg kan få nok hjælp. Dvs: Jeg er selvstændig, løsningsorienteret, struktureret og har overblik over min hverdag. Som en visitator fra hjemmeplejen (en fantastisk sød og forstående kvinde) sagde: “Christina du kan jo alt… altså hvis bare du kunne se”. Og det har hun ret i. Jeg kan rigtig meget, men der er også rigtig meget jeg ikke kan, fordi jeg mangler mit fulde syn og dermed ikke er for velfungerende.

Jeg har brug for en seende assistance. Jeg handler online og får bragt mine pakker til døren, så vidt muligt. Jeg spørger om hjælp på gader og stræder og i butikker, men jeg er næsten blind. Et online supermarked, en blindestok, en talesyntese samt en stor portion gåpåmod og hjælpsomhed fra omverdenen er ikke nok, for at jeg kan få det fulde ud af mit liv, med det handicap jeg nu engang har. Jeg har brug for en helhedsorienteret løsning, som tager hensyn til Silas og mig. Jeg er super glad for alle de frivillige jeg har samlet, som træder til når jeg har brug for hjælp. Men det kræver et stort koordineringsarbejde. Jeg bliver ofte nødt til at tage imod hjælpen når en frivillig kan, og ikke når jeg har brug for hjælpen.

Det Centrale Handicapråd har lavet syv forskellige små film med forskellige problematikker, som os med et handicap møder. En af filmene er med mig, Miss Blindspot, og du kan se den herunder. Her fortæller jeg netop om nogle af mine udfordringer i dagligdagen, hvor jeg mangler hjælp. Tak til Det Centrale Handicapråd. Vi er mange der gerne vil høres, forstås og have den nødvendige hjælp, for at vi kan deltage i samfundet på lige fod med andre.

Klik her for at vende tilbage til blog oversigten.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo