Site Loader
Kan man danse som næsten blind
https://www.youtube.com/watch?v=yNyv-bQtSQI

Kan man danse, som næsten blind? Sidste år lavede tv glad to små dokumentar film. Den ene handlede om en af mine danse rejser til Paris og den anden handler om hvilke udfordringer Silas og jeg møder til hverdagen. I denne dokumentar film ser vi hvordan jeg klarer mig når jeg skal til danse festival i Paris. Det med at rejse er en udfordring i sig selv når man ikke kan se og skal til en by som man ikke rigtigt kender. Denne gang var jeg heldig at jeg havde en veninde som kunne hjælpe mig med de praktiske ting 🙂 Men selvom jeg har en veninde med, så reder det mig ikke fra den berøringsangst jeg møder i sociale sammenhænge.

Klik her for at forsætte til del 2 af denne blog.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo