Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
TV Glad - Miss Blindspot del 2 - Miss Blindspot
Site Loader
danse som næsten blind
https://www.youtube.com/watch?v=EI1BbWFRItk

Kan man danse som næsten blind? Sidste år lavede tv glad to små dokumentar film, hvor den ene handlede om en af mine danse rejser til Paris og den anden handler om hvilke udfordringer Silas og jeg møder til hverdagen. I denne dokumentar film ser vi hvordan jeg klarer mig når jeg skal til danse festival i Paris. Det med at rejse er en udfordring i sig selv når man ikke kan se og skal til en by som man ikke rigtigt kender. Denne gang var jeg heldig at jeg havde en veninde som kunne hjælpe mig med de praktiske ting 🙂 Men selvom jeg har en veninde med, så reder det mig ikke fra den berøringsangst jeg møder i sociale sammenhænge.

Dette var del 2 af “Kan man danse som næsten blind” bloggen. Klik her for at vende tilbage til blog oversigten.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo