Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
TV Glad - Christina og Silas - Miss Blindspot
Site Loader
TV Glad
https://www.youtube.com/watch?v=9Bd-_ACBf9g

Sidste år lavede TV Glad to små dokumentar film, hvor den ene handlede om en af mine danse rejser til Paris og den anden handler om hvilke udfordringer Silas og jeg møder i hverdagen. I denne dokumentar film kan du få et lille kig i mit og Silas’ liv, blandt andet hvor svært det er for mig at hjælpe Silas med sine lektier, og derved bliver han ekstra udfordret i og med, at han skal hjælpe mig med at hjælpe ham…

Klik her for at vende tilbage til blog oversigten.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo