Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Min mor er næsten blind og jeg har arvet øjensygdommen...👎👁 - Miss Blindspot
Site Loader
Hvem er du…?

Hvem er du…?

Det bad jeg min søn om at svare på:

Nogle gange laver vi ting sammen til min mors blog. Jeg har jo den samme øjensygdom som mine forældre, det vil jeg gerne fortælle om. Så jeg kan hjælpe andre børn der også har et synshandicap eller få voksne til at forstå. Gøre en forskel, så der ikke er nogen der skal råbe dumme ting efter min mor, bare fordi de ikke kan forstå…!


Vi har fx. lavet en nytårsvideo sammen, hvor vi sagde, at man skal huske sikkerhedsbriller, fordi vi ved godt hvordan det er at have problemer med øjnene. Jeg har også tegnet en synshandicap skyder, den skal jeg nok snart fortælle mere om. Nå, nok om syn for nu, det fylder/mangles bare her hos os.

Jeg er Silas, 7 år og går i 1. Kl.


Jeg er ret skør, altså på den gode måde, lige som min mor. Jeg har mange ideer og jeg elsker at lave krea. Klippe, lime med limpistol, male, det fedeste er gaffa tape og ståltråd, så kan man lave alt.


Jeg er fuld af kærlighed til min familie og mine venner. Jeg har også et marsvin, og han hedder Mars. Han er hvid, med et skudhul i panden. Nogle gange holder min mor og mig picnic, vi spiser noget tapas, på gulvet i stuen, sammen med Mars.
Nå ja, og så elsker jeg at lege udenfor og lave våben, spyd, pusterør og økser. Det var mit svar på “Hvem er du…?”

Kærligst Silas og mor

Klik her for at vende tilbage til blog oversigten.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo