Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Nyt komfur og tid hos frisøren - Miss Blindspot
Site Loader
Nyt komfur

Idag fik jeg nyt komfur i mit køkken. Håber at dette bliver dagen hvor glæden ved at lave mad, vender tilbage.

Hvad skal man vide om sit nye komfur?? Hvad ville du spørge om, hvis du ikke kunne læse brugsanvisningen til dit nye komfur og se tal/symboler på knapperne? Dette er ting jeg helst skal have styr på før installatøren er gået.


Jeg fik blandt andet spurgt om hvilke knapper der hører til hvilke plader, hvor mange forskellige funktioner der er til ovnen. Jeg prøvede på at memorere det hele så jeg kunne huske det udenad. Bl.a. fik jeg vist hvordan jeg aktiverer ekstra stort kogeområde. Men ti minutter efter at installatøren var gået, kom jeg i tanke om, at jeg skulle have spurgt om knapperne til kogepladerne går fra 1-6, 1-9 eller 1-12, da det ville være rart at vide hvor fintfølsomt komfuret er. Er det ikke også noget med, at man skal “brænde en ny ovn af”…?

Senere på dagen ville jeg gå ned til frisøren, for at bestille en tid. Min hjælper har lært mig vejen derned, så jeg kan sagtens gå derhen selv. 20 meter før frisøren; “pis jeg glemte at spørge hende om hvor døren er”. Frisøren er en stor hjørnebutik med glasfacade hele vejen rundt og “hvor er det lige, at glasset bliver til en dør…”. Der når at komme en smule stress og irritation i min hjerne over at jeg ikke kan finde den skide dør. Men jeg går tålmodigt langs vinduerne og finder døren og jeg får min tid til gyldne striber.


At få nyt komfur og bestille tid hos frisøren tænker jeg er easy peasy for Jer med “normal syn”. Men for mig kræver det en del forberedelse.
Jeg skal have spurgt om alt jeg har brug for at vide, mens installatøren er der ellers må jeg pænt vente til en med “normalt syn” kommer og kan læse brugsanvisningen for mig.


Når jeg skal nye steder hen, som fx frisør, cafe, butik mm., skal jeg helst vide så meget som muligt. Bl.a. hvor indgangen, kassen, knagerækken, toilettet mm. er. Det er jo ikke altid sikkert at der er folk i nærheden, som man kan spørge om hjælp. Ellers gør jeg jo selvfølgelig det.

Klik her for at vende tilbage til blog oversigten.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo