Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Ser tit skøre ting - Slangen på badeværelset, giraf i haven og rotter på loftet - Miss Blindspot
Site Loader
ser tit skøre ting

En dag sad jeg og tissede og pludselig stivnede jeg af skræk, der lå en slange på håndvasken. Tusind tanker fløj igennem hovedet; “hugger den sine gifttænder i mig om lidt, hvordan er den kommet og hvordan får jeg den væk?”. Okay, okay, okay Christina. Træk vejret, der er ingen slange. Der ligger noget på håndvasken som du ikke kan se hvad er. Nu skal du bare komme i tanke om hvad det er. Hvad kan det være, hvad kan det være… nåår ja, min søn var i bad og havde dykkerbriller og snorkel med. Nu ligger det til tørre på håndvasken, så snorklen var den farlige slange.” Jeg ser tit skøre ting. Et andet sjovt eksempel var da jeg så en giraf i haven. Virkelig fedt og vågne op til solskin og giraf i haven.

Men det var jo bare varmemesteren der havde ryddet ud i buskene. Så en stamme fra et træ stod tydeligt frem og lignede en girafs lange hals. Forandringer i landskabet, oprydning eller mangel på samme, nye ting mm. laver hurtigt rod i mine indre billeder. Igen, jeg ser tit skøre ting der ikke er der. Men rotter på loftet, den er god nok, det har jeg (til jer der ikke forstår dansk humor, betyder det at man er skør).

Rumnissen på billedet er et eksempel på et af min søns og mine skøre idéer.
Jeg synes det var bedre I så hende på potten end mig

Klik her for at vende tilbage til blog oversigten.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo