Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Silas der kommer hjem - Velkommen hjem, min skat! ❤️ - Miss Blindspot
Site Loader
Silas der kommer hjem

Dørtelefonen ringer, det må være Silas der kommer hjem fra skole.

Efter jeg har lukket ham ind, åbner jeg døren til opgangen, og stiller mig på knæ, så jeg er klar til at give en krammer. Da jeg ser ham ude på trappen, siger jeg: “Heej, Skatte Skatte” med min kærlige, mor-velkommenhjem-stemme. Han svarer ikke, og jeg når at blive bekymret, mon han har haft en dårlig dag i skolen? Jeg gentager, denne gang nu endnu blidere: “Heej Skattemus”. Jeg hører en gryntelyd, og nu sætter naboen nøglen i døren. Længere nede af trappen, kan jeg nu høre Silas, der er ved at dø af grin…

Kærligst Miss Blindspot

Du læste her “Silas der kommer hjem” blogartiklen. Klik her for at vende tilbage til blog oversigten.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo