Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
God jul og godt nytår - del 12 af 15 - Valentinsdag - Miss Blindspot
Site Loader
Valentinsdag

Valentinsdag

I efterdønningerne af bruddet med mine forældre havde kreativiteten, arbejdsglæden og inspirationen forladt mig for en stund. Men der skulle alligevel arbejdes lidt. Jeg var booket til et par oplæg som skulle forberedes og jeg havde planlagt et opslag til valentinsdag. Så her kommer mit forsinkede valentinsdag-skriv.

Happy Valentines Day 

Mange har svært ved at finde kærligheden og jo ældre vi bliver, jo flere krav har vi til hinanden og forestil dig så, at du har et handicap oveni.

Ligesom alle andre, søger jeg også den eneste ene. Men synshandicap er åbenbart ikke så attraktivt. Det fandt jeg ud af i sommers, da jeg oprettede en Tinder profil. Jeg lagde ikke skjul på mit synshandicap, da det er en stor del af mig og valgte derfor at præsentere det på en humoristisk måde. ”Hvis ikke du er til en blinddate, så er du ikke noget for mig”, skrev jeg i min profiltekst, selvfølgelig sammen med det der ellers definerer mig: mor, blogger, danser, jeg træner og elsker chokolade.

Jeg swipede på livet løs, eller også havde jeg en veninde til at swipe for mig. Men intet skete. Kun få matches og et par ligegyldige beskeder. Jeg var meget overrasket, for havde jo hørt fra mine veninder, hvor mange matches de fik (de har ikke noget handicap). Jeg var godt klar over at synshandicap ikke har den største swipe-til-højre faktor. Men med de billeder jeg havde lagt op, var jeg sikker på at mændene ville finde det ligegyldigt og alligevel turde at blive et match.

Efter 3 uger slettede jeg min Tinder-profil. Trist og opgivende.

På min blog får jeg jævnligt henvendelser fra interesserede mænd, der efter at have fulgt Miss Blindspot finder mig attraktiv. Men hvorfor bliver jeg så valgt fra på Tinder? Jeg tænker det har noget at gøre med handicappet. Det virker måske lidt skræmmende ved første øjekast og i mængden af singler, bliver jeg ikke den man vil på date med.

I december ville jeg dog teste min tese og oprettede igen en Tinder-profil. De samme lækre billeder, den samme tekst, dog uden ”Hvis du ikke er til en blinddate, så er du ikke noget for mig” (altså jeg nævnte intet om mit synshandicap). Og gæt en gang, mange matches og masser af beskeder og efter 12-timer slettede jeg min profil, da jeg havde fået bekræftet, at det var synshandicappet den var galt med.

Ét er den digitale verden, noget andet er virkeligheden. Ud i nattelivet og få øjenkontakt med den søde fyr. Jeg kan ikke engang se, hvis jeg bliver tjekket ud og jeg kan aldrig sende et smil tilbage. Selvfølgelig kommer jeg i kontakt med nogle når jeg er i byen, men jeg kan ikke selv vælge og mange tør ikke at tage kontakt, da øjenkontakten er adgangen til at komme nærmere. Det sker på et split sekund. Øjnene mødes og man ved om man skal nærme sig hinanden eller holde sig væk. Og jeg må desværre erkende, at jeg savner at kunne give hold-dig væk blikket, men jeg savner ligeså meget at give du-ser-interessant-ud blikket.

Selvfølgelig betyder det ikke, at alle os med et handicap er singler. Mange med et handicap har fundet kærligheden. Nogle finder en partner der selv har et handicap og andre finder en partner uden. Jeg har selv været gift og leder nu igen efter den eneste ene. Men synshandicappet gør det lidt sløret.

Hvis du ikke har læst tidligere afsnit af min blog, kan du klikke her for en oversigt.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo