Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
God jul og godt nytår - del 11 af 15- Endnu en bid af synet - Miss Blindspot
Site Loader
endnu en bid af synet - Silas

Farvel til endnu en bid af synet.

Vi startede februar med en tur på øjenafdelingen, Rigshospitalet. Silas skulle have tjekket sit syn. Jeg havde set forskellige tegn på synstab hos Silas, hvilket vi desværre fik bekræftet. Og det var gået hurtigt ned af bakke, med endnu en bid af synet. Øjenlægen spurgte også hvornår vi ville til tjek igen. Jeg skulle til at svare om et års tid, men inden jeg fik sagt noget, sagde hun før eller efter sommerferien, grundet det var gået så hurtigt ned af bakke, (Jeg har kun været til øjenlæge hvert 2. år, min Stargardt har ikke været så aggressiv).

Silas er allerede nede på at have en synsbrøk på 6/60. Det betyder, at dét en med normalt syn kan se på 60m skal Silas have ind på 6m for at kunne se. Det vil sige at han kan se, hvis der går en på modsatte side af gaden. Men dog ikke genkende personen.

Når dokumentaren udkommer kan I komme med til øjenlæge, da vores dokumentarist Julie allerede har været med os et par gange og optage.

Hvis du ikke har læst tidligere afsnit af min blog, kan du klikke her for en oversigt.
Hvis du blot vil læse tidligere afsnit klik da her.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo