Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
God jul og godt nytår - del 15 af 15 - Kære Følgere - Miss Blindspot
Site Loader
Kære følgere

Kære følgere, 

Hvis du har læst med indtil nu, så tusind tak. Hvis ikke, så skynd dig at gøre det :D. Klik her for en oversigt over tidligere afsnit.

Mit humør har altid svinget kraftigt lige siden jeg var barn, og jeg håber snart, at jeg rammer en stabil periode igen. Julie, dokumentaristen, kommer snart til at være her mere igen grundet optagelser. Jeg skal snart til at finde en ny børnebuddy (voksenven) til Silas, da jeg har set hvor meget glæde og frihed det har givet ham at være på tur med en voksen, med normalt syn, så han ikke har skullet bekymre sig om mig. 

Som I har kunne læse i hele mit lange skriv, kan min hverdag til tider være meget presset. Det kan være svært at overskue det hele.

Som forældre er jeg sikker på at vi kan love vores børn, at vi kommer til at lave fejl undervejs i opdragelsen. Spørgsmålet er bare, hvor galt det går og hvordan man håndterer det efterfølgende. Og det er okay, vi kommer alle til at lave fejl gennem vores liv. Vi gør som forældre det bedste vi kan, med de forudsætninger vi har. Jeg har allerede sagt til Silas, at han altid kan komme og snakke med mig om sin opvækst. Jeg er der for ham. Jeg er ret sikker på at ham og jeg kommer til at sidde i terapi sammen, når han er voksen, med ting han lige skal runde med mig, hans mor. Der skal nok være et eller andet…

Nok for nu. Jeg skal tilbage til hverdagens trommerum. Der er både optiker-tid, nyt netværksmøde på skolen, hvor den manglende hjælp til Silas skal på bordet igen. Derudover er der psykolog-tid for Silas, hvor han snakker om sine bekymringer i forhold til hans synshandikap, og selvfølgelig min egen terapi, ny synskonsulent til Silas og meget mere. 

Jeg er spændt på hvad fremtiden må bringe. Endnu engang tak kære følgere for jeres støtte og opbakning. Det betyder meget for mig ❤️

Kærligst Miss Blindspot😘

Missblindspot

One Reply to “God jul og godt nytår – del 15 af 15”

  1. Du er så sej søde.. Din altid ærlige facon, dine smukke billeder af dig og evige kamp. Er selv synshandicappet og føler så meget med dig. Du er virkelig unik. Du gør det godt. Husk du jo bare er et menneske. Så vær ikke så hård ved dig selv. Du er mega sej.
    Knuzzer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo