Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Den seje blinde mor - Miss Blindspot
Site Loader

I 2018 som garvet stokkebruger begyndte jeg at dekorere mine stokke. Altså jeg pimpede mine blindestokke. Når det var jul kom der nisser på, påskekyllinger til påske, og om sommeren blomster og en lille vandpistol, så jeg kunne give ungerne i SFO’en et lille skud vand, når jeg hentede min søn. Meget populært, stor succes 🙂 Ofte havde jeg også et par store øjne på stokken, hvilket mange fandt underholdende, og jeg fik en glad kommentar med på vejen. Det var en positiv oplevelse for mig at pimpe mine stokke. Jeg blev omtalt og tiltalt af omverdenen på en ny måde. Min pimpet blindestok blev en icebreaker. Jeg var ikke indhyllet i berøringsangst og forældre der prøvede diskret at hviske til deres børn, at damen går med den stok, fordi hun ikke kan se så godt. Nu blev jeg mødt af åbenhed, imødekommenhed og rolig tale mellem børn og forældre, som forklarede deres små om damen med stokken, og tit blev det til små hyggelige samtaler, og jeg blev hende den seje, blinde mor.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo