Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Hvad gør man når man gerne vil have en førerhund? (del 2.) - Miss Blindspot
Site Loader

Som skrevet i mit sidste førerhundeopslag, tager man først kontakt til Dansk blindesamfunds førerhundeordning, dernæst får man en førerhundekonsulent på besøg. Hvis konsulenten og en selv mener, at en førerhund er relevant efter samtalen, kommer man på et ansøgerkursus. På ansøgerkurset bliver man introduceret for hvad en førerhund kan hjælpe med og ikke kan hjælpe med. Man får lov at prøve at gå med nogle forskellige hunde, og ikke mindst bliver der observeret på os. Bl.a. hvordan er vores kontakt til hundene, hvordan færdes vi og orienterer os, og kan vi lade os føre eller vil vi helst selv føre hunden… På sidste kursusdag falder dommen om man er egnet eller ikke egnet til at have en førerhund. Som i nok kan gætte, vurderede de, at jeg var egnet til at have en førerhund. Og dansk blindesamfund skriver derpå en ansøgning til ens kommune, og så er det bare at vente og krydse fingre.

Kærligst Missblindspot

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo