Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Grønt lys til at vi frit kan færdes (del. 8) - Miss Blindspot
Site Loader

Endelig kunne vi begynde at øve turen til parken, og det gik over al forventning. Og ret hurtigt derefter måtte jeg også øve metrotur fra Flintholm til Vanløse samt øve på de to stationer. Vores cirkler udvidede sig lige så stille, og efter en måneds tid med træning i lokalområdet gav Ivana grønt lys til at vi frit kunne færdes. Hun kunne se, at vi klarede det godt sammen og at Molly havde ro, overskud og overblik over situationerne. Jeg nødt det i fulde drag. Verden åbnede sig for mig på en helt ny måde. Jeg kunne færdes trygt og roligt, og jeg gik mange ture.

Jeg fik ligefrem blod på tanden for at lære at færdes på nye ruter til fods i København. Jeg gik bl.a. fra Vanløse til Kongens Nytorv, fra Vanløse til Valby, fra Valby til Nordhavn. Molly og jeg gik altså MANGE kilometer sidste sommer. Tidligere når jeg har skulle færdes på nye ruter er jeg blevet udmattet og gået ind i ting undervejs, men med Molly var det hyggeligt og afslappende.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo