Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Samtræning (del. 7) - Miss Blindspot
Site Loader

Når man får sin førerhund fra Dansk Blindesamfund følger der 20 samtræningstimer med. Hvis der er behov for mere får man det😊

Mollys førerhundeinstruktør Ivana er sød, mega dygtig og har stor erfaring med træningen af førerhunde fra mange forskellige lande. Hun var meget omhyggelig i at få lært mig de rigtige teknikker og kommandoer. Hun var meget opmærksom på mig og Molly, og hvordan vi arbejdede sammen. Heldigvis var hun meget begejstret, og hun kunne tydeligt se at vi matchede hinanden godt. Jeg var rolig og gav Molly tid til at forstå kommandoerne, men også bestemt så jeg blev en tryg “leder” for Molly.

Jeg følte mig også i trygge hænder hos Ivana, og hun var god til at forklare og altid parat til at svare på spørgsmål. MEN det gik også meeeeget langsomt, og jeg var ved at eksplodere over, at jeg KUN måtte gå med Molly fra min lejlighed og ned til Føtex. PRÆCIS samme rute, ikke noget med at gå over på den anden side af fortovet, eller gå den anden vej rundt i centeret. Det skulle være PRÆCIS samme rute HVER DAG🤯 Ivana og jeg talte om dette. Jeg var godt klar over, at når en hund lige er blevet udplaceret, har den fået trukket tæppet væk under sig, ALT er nyt, og derfor skal man ikke gå mange nye steder, og jeg vidste også godt, at det er vigtigt at førerhund og bruger lærer hinanden godt at kende før de går for meget på opdagelse. Men jeg ville gerne være lidt mere fri end blot at skulle holde mig til det ene fortov. Ivana havde selvfølgelig en god begrundelse for hvorfor det skulle gå så langsomt, og det var pga. Molly. Molly er en meget dygtig førerhund, men i starten var hun også en meget forsigtig førerhund og derfor skulle vi holde os til det ene fortov, så hun kunne mærke og forstå, at hun var god til sit arbejde, og at hun kunne føle sig tryg og rolig med mig.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo