Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Førehunds-yoga - Miss Blindspot
Site Loader

@tidtilro tilbyder forskellige rejser, fx vandre- og mindfulnessrejser, og jeg havde valgt yogarejse. Jeg var godt klar over, at det kunne blive svært for mig at følge yogaundervisningen pga. mit manglende syn. Men jeg kan godt lide at dyrke yoga, og da jeg kender lidt til det i forvejen, håbede jeg på, at det nok skulle gå. Det afhænger selvfølgelig altid af, hvor meget instruktøren forklarer undervejs (om jeg kan forstå øvelserne blot på baggrund af det instruktøren siger).

Salen vi dyrkede yoga i var desværre meget mørk, så det blev endnu sværere for mig at navigere rundt i. Kun en smule bevægelse, var det eneste jeg kunne se af de medrejsende både på den ene og den anden side af mig. Men det gik virkelig godt. Vores instruktør Helene var dygtig til at forklare og var opmærksom på, om jeg også var med på øvelserne. Tror nu at Helene var imponeret over mine yogaskills, og hun skulle stort set kun hjælpe mig med at folde tæppet på bestemte måder til brug for særlige udstrækningsøvelser. Et stor tak til Helene herfra❤️

Molly var også yderst tilfreds med yoga, hun lå og hyggede på sit tæppe i hjørnet, og hun deltog kun i hundestrækket😆

Kærligst MissBlindspot😘

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo