Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Førehund på Kreta - Miss Blindspot
Site Loader

Molly nød at være på Kreta. Hun skulle næsten ikke arbejde, så hun havde masser af fritid, hvor hun fik lov til at gå rundt uden snor. Hun hyggede i solen, snusede rundt om oliventræerne og gjorde dyrene på stedet nysgerrige. I restauranten fik Molly ofte skræmt alle de vilde, nærgående katte væk, hvilket de fleste andre gæster var glade for. Og hun charmerede sig hurtigt ind på alle gæsterne.

Kærligst Miss Blindspot

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo