Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Vandretur med makker - Miss Blindspot
Site Loader

Idag byder Kreta rejsen på en vandretur.

Vi skal op og besøge hyrden🐑 Før jeg skulle afsted på min yogarejse, hjalp min hjælper med, at undersøge hvilke muligheder der var for forskellige ophold. En ting der gik igen var denne vandretur op til hyrden. Jeg må erkende, at vi fik joket en del med, at jeg ikke kunne komme udenom et besøg hos hyrden. Den lokale turistfælde, I ved nok, “få en autentisk oplevelse i den vilde, rå natur, hvor hyrden bor i sin stenhule med kun bålet og fåreskind at varme sig ved”.

Selvom hyrden ikke var hjemme var det en dejlig vandretur og jeg fik bevist overfor mig selv og de andre, at trods mit dårlige syn, kunne jeg godt komme op ad bjerget. Dog vil jeg sige, at synsmæssigt er det altid nemmere for mig, at gå op ad et bjerg, fordi jeg kan føle mig bedre frem, når det går skråt opad, fremfor når det går skråt nedad. Og heldigvis havde jeg aftalt, at jeg kunne blive hentet oppe på bjerget af en land rover. Tak til Melina for synsassistance og dejligt selskab på vandreturen.

Kærligst MissBlindspot

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo