Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Teselskab - Miss Blindspot
Site Loader

På Enagron var vi på “have” vandring. De havde mange krydderurter, granatæble-, lime- og oliventræer m.m. Og her fik vi en duft/smagsoplevelse krydret med gartnerens historier. Vi sluttede af i restauranten, hvor vi havde en olivenoliesmagning samt vi fik en kop af stedets hjemmedyrkede Mountain Tea. Denne kop nød jeg i selskab med Aphrodite, som iøvrigt var min skønne nabo.

Vi havde en god tid på Enagron🌳

Kærligst MissBlindspot😘

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo