Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Vin og moussaka - Miss Blindspot
Site Loader

Hver dag fik vi lækker, økologisk mad. Primært fra egen produktion. Min favorit var deres vegetariske moussaka, den drømmer jeg stadig om. Det mest fantastiske ved hele rejsen var den store hjælpsomhed og imødekommenhed, som jeg modtog fra de medrejsende. De hjalp mig dagligt i buffeten, hjalp mig med at finde ledige stole og solsenge, beskrev udsigten, tog et par billeder m.m. Måske små ting for dem, men stor hjælp for mig. Forstil dig fx at skulle tage mad i en buffet, uden at kunne se hvad der er… eller forestil dig, at komme ned til poolen og skulle spotte en ledig solseng uden at kunne se, hvor den er… så tusind tak til alle jer der var med på Enagron i uge 40. I er fantastiske❤️

Kærligst MissBlindspot😘

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo