Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Et fantastisk hotel - Miss Blindspot
Site Loader

Enagron er et fantastisk sted at være. Her er roligt, fredeligt og hyggeligt. Det ligger for sig selv langt ude i bjergene. Ingen trafikstøj, ingen friturestank eller sælgere med “speciel price for you ma’dam”. Blot natur, frisk luft og alle disse skønne lejligheder, som billederne viser🌸 Nu har jeg ikke mere at berette om min yogaferie.

Det var helt fantastisk at være afsted, så tak til @tidtilro og tak til dig, fordi du læste med❤️

Kærligst MissBlindspot😘

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo