Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
God jul og godt nytår - Del 2 af 15 - Firkantet kasse - Miss Blindspot
Site Loader
Firkantet Kasse Miss blindspot

Firkantet kasse – Mandag aften i ugen, hvor min audition til ”Den vildeste danser” var om fredagen, havde Silas det virkelig ikke godt.

De følgende dage var jeg dels lidt i chok. Jeg sad i telefonen med børns vilkår, socialrådgiver, skolen, synskonsulent osv. Det var hårdt og det hele virkede lidt formålsløst. Hvis man ikke passer ned i en specifik kasse, er det svært at få hjælp. Og ikke mindst, når vi bor i Københavns kommune. Og ift. skole og synshandicappede børn, er der ikke sat et specifikt beløb af til udgifterne til den ekstra støtte et synshandicappet barn har brug for i skolen. Det er grundet inklusionsloven, så vidt jeg har forstået det.

Skolepsykologen skulle lave en PPV (pædagogisk psykologisk vurdering), der skulle bruges i forbindelse med at der skulle søges Buf Flex (Buf Flex kan søges i Kbh. kommune, hvis et barn har brug for mere end 9 lektioners støtte på skolen). Men i og med at skolen kun havde givet Silas de 7 x 15 min. hjælp, hvor de skulle have lagt 9 x 45 min. hjælp før en Buf Flex kan søges, opfyldte skolen ikke kravene for at søge denne støtteordning. Ydermere, viser det sig, at Silas kun passer ind i Buf Flex hvis han fortsat bliver ved med at mistrives. Ellers er Buf Flex ikke en pulje der går ind og finansierer den ekstra hjælp til et synshandicappet barn. 

AAAAHH, jeg var ved at blive sindsyg, et rigidt system med FIRKANTEDE KASSER, PULJER OG LATTERLIGE BUDGETTER!

Hvis du ikke har læst tidligere afsnit af min blog, kan du klikke her for en oversigt.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo