Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
God jul og godt nytår - del 3 af 15 - Audition - Miss Blindspot
Site Loader
Audition Miss Blindspot

Nå, det blev audition dag, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke havde fået øvet mig så meget, som jeg kunne ønske, da der lige var lidt vigtigere ting i mit hovedet og dansen blev derfor ligegyldig. Men da jeg trådte ind af døren til studiet, forsvandt mine bekymringer som ved et trylleslag. Jeg var så klar til audition og havde det som blommen i et æg. Spotlight, fotografer, interviews og selve optræden. Jeg nød det, og det var så fedt, jeg følte mig som den VILDESTE DANSER (hvem ville ikke gøre det med kun få procent syn, drejninger, kicks og i den setting?).

Ferien kom, Silas og jeg tog en tur forbi mine forældre, hvor vi ikke havde været i halvandet år. Det viste sig også at være vores sidste besøg hos mine forældre.

Silas holdt jul hos sin far og jeg hos en af mine venner.

Hvis du ikke har læst tidligere afsnit af min blog, kan du klikke her for en oversigt.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo