Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
God jul og godt nytår - del 4 af 15 - Alene - Miss Blindspot
Site Loader
Alene

Alene dengang og alene i dag. Jeg har brudt kontakten til mine forældre. 

Nytårsnat blev min instagramkonto fjernet!!! Jeg fik et chok! Alt mit arbejde fra de sidste 8 mdr. var væk! Mine følgere, højdepunkter og opslag, de var VÆÆÆK. Jeg gik helt i stå, jeg ringede ikke til nogen, jeg snakkede ikke sammen med nogen, jeg var helt stille. 

Jeg reflekterede over hvorfor de følgere overhovedet var så vigtige for mig…  hvorfor jagede jeg likes fra dem og følgere?

Jeg savnede støtte, anerkendelse og ikke mindst forståelse for mit synshandicap. Selvfølgelig brænder jeg også for det jeg laver og går op i det med liv og sjæl. Jeg vil virkelig gerne oplyse om hvordan det er for mig, at leve som næsten blind, og i og med at min søn har arvet min øjensygdom, er det endnu vigtigere for mig. Og for at nå ud, kræver det følgere.

Som I kan se, fik jeg kontaktet Instagram og nu er jeg igen den lykkelige ejer af min insta konto. 🙂

Hvis du ikke har læst tidligere afsnit af min blog, kan du klikke her for en oversigt.

Du kan trykke her for at gå videre til næste afsnit af min blog.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo