Warning: copy(/var/www/missblindspot.com/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/missblindspot.com/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
God jul og godt nytår - del 6 af 15 - Min barndom del 2 - Miss Blindspot
Site Loader
Min barndom 2

Min barndom del 2 – For ca. 10 år siden havde jeg en lille snak med min mor om nogle glimt fra min barndom. Hun kunne ikke huske så meget. Dog sagde hun, at hun ikke turde lade min lillebror og jeg være alene med vores far. Efteråret 2018 fortalte jeg mine forældre, at jeg på et tidspunkt ville begynde at skrive om hele mit liv. Altså hele mig og ikke blot små udvalgte bider som er “acceptable” at dele udadtil. Jeg har i lang tid kunne mærke, at jeg ikke kan blive ved med at udelade de ting fra min opvækst, som i så stor grad har præget mig til den person jeg er idag.

Og i efteråret 2019 lavede jeg en video til dem, hvor jeg gav eksempler på den psykiske og fysiske vold, forskelsbehandlingen mellem min lillebror og jeg samt manglende forståelse for mit synshandicap. Jeg fortalte også i videoen om de gode ting fra min barndom. Såsom vores ferier, huler og dyr, og de mange gange de har kørt mig rundt i landet samt alle de hylder de har hængt op i mine forskellige boliger. I videoen gjorde jeg det også meget klart, at jeg gerne ville min familie, men at jeg havde brug for at tale om det der er sket i min barndom, og blive mødt i det. Jeg var dog endnu ikke klar til at sende den endnu.

Jeg har både gode og dårlige minder fra min barndom. Og begge dele har sat sine spor i mig. Dog har min fars vrede og kontrol af mig gennemsyret mit indre, som var det gift.

Har du ikke læst del 1 af denne blog kan du læse den her.

Hvis du ikke har læst tidligere afsnit af min blog, kan du klikke her for en oversigt.

Missblindspot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Miss blindspot logo